Bu, üç yıl önce asla hayal bile edemeyeceğim bir senaryo.

Bu, üç yıl önce asla hayal bile edemeyeceğim bir senaryo.

Pazarı kapatmak artık işe tamamen odaklanmanıza olanak tanır. Kadronun nasıl göründüğünü göreceğiz ama bundan sonra ve ilk taahhütleri çok iyi çözdükten sonra her geçen gün büyümemiz gerekeceği açık. Bizi hemen çok güçlü taahhütler bekliyor. “

Espanyol ve Madrid az önce Javi Puado’nun kredisini kapattı. Mavi-beyazlı genç takım hemen Real Madrid Castilla’ya gidiyor ve beyaz kulübe 4 milyon euro’luk bir satın alma opsiyonu kalıyor.

08/25/2017

12: 22’de CEST

Lluís Miguelsanz

Espanyol birinci takımıyla ön sezona giren Puado, taş ocağının mücevherlerinden biridir. Madrid onu aylardır istiyordu ve sonunda bunu başardı, bu, Marcos Llorente’nin Espanyol’da kiralık olarak oynamasını kolaylaştıracak bir şey. Bu ikinci işlem kapalı değil, ancak gerçekleştirilmesi için birçok seçenek var.

Espanyol, futbolcunun daha üst ligde oynamak istemesi nedeniyle Puado’nun kredisini kapatmayı kabul etti. Puado, sezon öncesi dönemde çok iyi iş çıkardı, ancak ilk takımda pek dakikası olmayacaktı, bu yüzden Madrid ile pazarlık yapılması kararlaştırıldı. Espanyol için yenilemeden önce Puado’nun Madrid’den önemli bir teklifi vardı ama kalmayı tercih etti. İştirakin düşüşünden sonra, tablo değişti.

Marcos Llorente, Cristiano’dan daha çok arzu edilen

Zidane’s Madrid’in diğer yüzü Marcos Llorente

Espanyol şu anda Marcos Llorente’nin kredisini görüşmeye odaklanmış durumda, ancak Madrid için geri satın alma seçeneği olan bir satın alma da ihtimal dışı değil. Her şey, Aaron’un şehre satışı için yapılan müzakerelerin nasıl gelişeceğine bağlı olacak. Açık olan şu ki, Quique Sánchez Flores’in açık talebi Llorente, Puado sayesinde artık imzalamaya daha yakın.

Borussia Dortmund’un genel müdürü Hans-Joachim Watzke, Ousmane Dembélé’nin FC Barcelona’ya transfer olmak istediği durumu konusunda çok netti. Watzke Pazar günü Sky’a yaptığı açıklamada, “Sağlam duruyoruz. Artık pazarlık yapmayacağız,” dedi. “Oyuncunun sözleşmesinde dört yılı var. Gereksinimlerimizi karşılarlarsa yakında transfer olacak; aksi takdirde hayır” diyerek transferin “% 50’nin altında” olasılıklarını gördüğünü belirtti.

08/20/2017

16: 46’da CEST

Barcelona takımı tarafından aranan Dembélé, takımın antrenman seanslarına katılmayı bıraktı ve bu nedenle bir sonraki duyuruya kadar kulübü tarafından askıya alındı. Bu anlamda Watzke, Fransız futbolcunun isyan eyleminden varlık culé’nin sorumlu olduğunu düşünüyor.

“Bu konudaki muhteşem FC Barcelona’nın rolü hakkında konuşmalıyız. Çarşamba günü Barcelona liderleriyle görüştük, pozisyonlarımız birbirinden çok uzaktı; Perşembe günü oyuncu antrenmanda görünmedi. merak ediyorum. 20 yaşındaki bir çocuğun, yeni kulübü onu istemeden antrenmana geri dönmek istememesi garip değil mi? “

Ancak Alman cumhurbaşkanı, Dembélé eğitime dönüp af dilerse her şeyin normale döneceğini açıkladı. “Dembélé takımdan ve kulüpten özür dilemek zorunda kalacaktı, o zaman elbette mümkün – tekrar oynamak mümkün,” diye vurguladı.

Borussia, Dembélé’yi transfer etmek için kapıyı açıyor

Robert ve Urbano’nun Almanya’ya yıldırım gezisi

FC Barcelona, ​​222 milyon Euro’luk rekor bir transfer için Paris Saint-Germain tarafından imzalanan Brezilyalı Neymar’ın kaybını telafi etmek için Dembélé’yi seçti. Dortmund’un Fransızlara verdiği fiyat 130 milyon euro.

Andrés Iniesta, El País gazetesine verdiği röportajda, Barça’daki geleceğini düşündüğünü bir kez daha açıkladı. Aslında ben henüz yenilemedim. Farkında olmadığım pek çok his yaşadım ama bunların normal olduğunu düşünüyorum. Üç yıl önce hiç hayal bile edemeyeceğim bir senaryo … Diyelim ki geleceği daha önce düşünmediğim halde düşündüm. Hepimiz takdir edilmeyi, değer görmeyi ve saygı görmeyi severiz. Burada her zaman herkesin sevgisini ve saygısını hissetmeme rağmen, hiç şüphem yok. Ama bu kulüpte hayatlarını bu renkler için feda etmiş insanlara olan saygınızı asla kaybedemeyeceğiniz benim için de açık. Kaybolmamalı ve bazen olduğu hissini verebiliyor ”.

20 Ağu 2017, 16:08 CEST

La Mancha orta saha oyuncusu Luis Enrique ile yaptığı sahnede rotasyonların kendisini etkilediğini belirtti: “Medyada ne söylendi bilmiyorum, ancak koç benim takımdaki katılımımın organizasyonunu yaptı çünkü takım Onun için en iyisi, takım ve benim için, onunla konuşup paylaşmama ya da paylaşmama bakılmaksızın. Ama bence bu üç yılda bir önceki yıldan bazı aksaklıkları gidererek çok iyi geçti. Patrona çok saygı duydum, bazen onu onun gibi görmesem de. Her zaman koçun sana zarar vermeyeceğini düşünmüşümdür. Onunla birçok kez konuştum ve birçok kez hissettiğimi yaptık. Luis Enrique ile çok iyi bir ilişkim vardı ve bence her şey nispeten iyi gitti ”.

Iniesta, geleceğini Barselona’da açık bırakıyor

Iniesta’nın Barça yönetim kuruluna mesajı

Ernesto Valverde’ye olan bağlılığa gelince, Andrés bunun Barça’nın tarzıyla tutarlı olduğuna inanıyor. “Uzun süredir burada olanlarımız futbolu çok https://goldbets.top/en-iyi-siteler/ kararlı bir şekilde anlıyor ve tüm antrenörler bunu biliyor. Bu yüzden oyunun ve oradaki oyuncuların nüanslarının ötesinde bir teknisyen profili aranıyor. Bir kez burada olmasına rağmen koçtan kişiliğine ve fikirlerine katkıda bulunması istenir. DeValverde, takımlarının çok tanınabilir olduğunu biliyor, bu yüzden burada da aynı olmasını umalım. “

Alman gazetesi ‘Der Spiegel’de Football Leaks’in bir sonraki bölümünün bir önizlemesinde, Dembélé operasyonunun bazı yönleri detaylandırıldı: Barça ile Dortmund arasındaki transferin değişkenleri ve Ousmane Dembélé’nin maaşı.

09/01/2017

Saat 18: 47’de CEST

Spor İngilizcesi

Der Spiegel: Football Leaks, Dembelé’nin ücretini açıkladı

Alman gazetesi, futbolcunun alacağı ücretlerle ilgili olarak, Dembélé’nin 20 yaşında sabit bir miktar kazanacağını ve sözleşme detaylarında yer alan tüm değişkenlere ulaşmayı başarırsa, bunun olacağını açıklıyor. 20 milyon avro.

İmzalamanın değişkenleri ile ilgili olarak, ‘Der Spiegel’, Borussia Dortmund’un ne zaman olursa olsun culé formasıyla 50 resmi maça ulaşması durumunda 10 milyon euro alacağını açıklıyor.

Barça’nın önümüzdeki beş yıl içinde Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanması durumunda bir 10 milyon daha ödenecek.

İspanyol futbol takımının, Rusya’daki 2018 Dünya Kupası eleme aşamasına karşılık gelen Salı günü Liechtenstein’a karşı yeni bir taahhüdü var.Geçen Cumartesi Santiago Bernabéu’da İtalya’ya karşı kazandığı önemli zaferin ardından, şimdi Julen Lopetegui’nin takımı iyi olduklarını teyit etme hedefinden ayrıldı bu elemelerde Liechtenstein’ın mütevazı seçimine karşı bir an.

04/09/2017

12: 11’de CEST

İspanya ile Lihtenştayn arasındaki maç 5 Eylül Salı günü saat 20.45’te Vaduz’daki Rheinpark Stadion’da oynanacak. İspanyol takımının Liechtenstein’a karşı sorun yaşamaması gereken bir oyundur, Rusya’daki 2018 Dünya Kupası eleme safhasının G grubunda son ve oynanan yedi maçta sıfır puan ile.

İspanyol takımı bu eleme aşamasını Ekim başında son iki maçla kapatacak: Arnavutluk (6 Ekim) ve İsrail (9. gün).

İspanya’da TVE’nin La1’i üzerinden görülebilecek ve SPORT okuyucuları da sport.es üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

Dünyanın geri kalanında, ‘livesoccertv.com’ portalındaki bilgiler sayesinde aşağıdaki kanallardan görülebilir:

Villa sakatlık nedeniyle milli takımın dikkatini dağıtıyor

Rooney, alkollü araçla tutuklandıktan sonra milli takımdan emekli olduğunu doğruladı

Arnavutluk SuperSport 4 DigitalbAlmanya DAZN AvrupaAngola Sport TV AfrikaArjantin DIRECTV Play Deportes, DIRECTV Sports ArgentinaAruba DIRECTV Sports CaribbeanAustria DAZN EuropeBarbados DIRECTV Sports CaribbeanBrunei Astro On The GoCanadá Sportsnet Now, Sportsnet World NowCabo Verde Sport TVChile DIRECT KolombiyaCosta Rica Sky HD, SKY Planeta FútbolCuracao DIRECTV Sports CaribbeanDinamarca Dplay DenmarkEcuador DIRECTV Play Deportes, DIRECTV Sports EcuadorEl Salvador SKY Planeta Fútbol, ​​Sky HDBirleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi Sports 5 HDEslovenia SportKlub 6 SlovenyaSpain Movortares 1 + USA, ESPN3 USA, WatchESPNFrance Foot + Greece OTE Sport 1Guatemala Sky HD, SKY Planeta FútbolHonduras Sky HD, SKY Planeta FútbolHong Kong LeTVHungary Sport 2 MacaristanIndonesia MNC Sports 1England SKY GO Extra, Sky Go UK, Sky Sports Red Button Ireland SKY GO Extra, Sky Sports Red Button, Sky Go UKIsrael Sport 2Italia Sky Calcio 1Malaysia Astro SuperSport 3, Astro On The GoMexico Sky HD, SKY Planeta FútbolMozambique Sport TV AfricaNicaragua SKY Planeta Fútbol, ​​Sky HDNorway Eurosport Player NorveçPanama SKY Planeta Fútbol , Sky HDPeru DIRECTV Spor Oyna, DIRECTV Spor PeruPolonia IPLAPortugal Sport TV1Puerto Rico DIRECTV Sports Porto RikoRusya Матч! АренDominican Republic SKY Planeta Fútbol, ​​Sky HDSuiza DAZN AvrupaTrinidad ve Tobago DIRECTV Sports CaribbeanUruguay DIRECTV Play Deportes, DIRECTV Sports UruguayVenezuela DIRECTV Sports Venezuela, DIRECTV Play Deportes

Ousmane Dembélé’nin Borussia’dan Barcelona’ya transferinde 40 milyon euro değişken var, Barça kulübünün şimdiye kadar oyuncularıyla hiç kullanmadığı bir miktar.